ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ AREA SYNEST

Η είσοδος στον χώρο σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων λειτουργίας και ασφάλειας του.

Το Area Synest προσφέρει δραστηριότητες και βόλτες στην φύση. 

Όροι Συμμετοχής & Εισόδου στο πάρκο 

– H παραμονή στον χώρο επιτρέπεται μόνο στους κατόχους με εισιτήριο εισόδου ή δραστηριότητας.

– Απαγορεύεται η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις στο κοινό εκτός των ωρών λειτουργίας 

– Κατά την παραμονή στο χώρο όλοι οι επισκέπτες πρέπει να έχουν φυλαγμενο το εισιτήριο εισόδου τους αφού έχουν πληρώσει το αντίστοιχο τίμημα στο κεντρικό ταμείο. 

– Ο επισκέπτης συνίσταται να έχει προσαρμοσμένη ένδυση σε σχέση με το περιβάλλον του παρκου. 

– Επιτρέπονται κατοικίδια ζώα δεμένα με το λουρί τους..  

– Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες πρέπει να βρίσκονται σε φυσική και πνευματική υγεία. Οι δραστηριότητες του πάρκου δεν επιτρέπονται σε γυναίκες κατά την κύηση και σε άτομα με προβλήματα υγείας απαγορευτικά για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες αυτές (π.χ. αλλεργία, καρδιοπάθειες, ορθοπεδικά, ιλίγγους, υψοφοβία, ακροφοβία κλπ). 

– Η διεύθυνση του πάρκου δύναται να αποβάλλει επισκέπτη ο οποίος με τη συμπεριφορά του μπορεί να προκαλέσει ταραχή στους λοιπούς επισκέπτες και στην οργάνωση του πάρκου, χωρίς να του επιστρέψει το εισιτήριο. 

– Είστε στην φύση: καλείστε να υιοθετήσετε μία συνετή και υπεύθυνη συμπεριφορά. 

– Το Area Synest δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη τήρηση των κανονισμών και οδηγιών ασφαλείας. 

– Το Area Synest δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ατύχημα ή ζημιά στο χώρο του πάρκου και του παρκινγκ που σχετίζεται με την πανίδα, την χλωρίδα (έντομα, ζώα, φυτά κλπ), τα φυσικά φαινόμενα και τα τυχαία η απρόβλεπτα περιστατικά ή τη μη τήρηση του παρόντος κανονισμού. 

– Το Area Synest δεν ευθύνεται για απώλεια ή κλοπή αντικειμένων ή άλλων ζημιών λόγω έκτακτων περιστατικών και καιρικών συνθηκών στο χώρο του πάρκου και του παρκινγκ. 

– Όλες οι οδηγίες ασφάλειας σας δίνονται πριν την έναρξη της δραστηριότητας. Η παρακολούθηση κατά την ενημέρωση των οδηγιών ασφάλειας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες. 

– Η συμμετοχή σας στη διαδρομή επίδειξης είναι υποχρεωτική. 

– Απαγορεύεται η ανάβαση και οι δραστηριότητες στα δέντρα. 

– Απαγορεύεται να ταΐζεται τα ζώα.

– Ενημερώνουμε ότι σε σημεία του πάρκου έχει τοποθετηθεί ηλεκτροφόρα περίφραξη, για την προστασία των ζώων μας από άγρια ζώα του δάσους (αλεπούδες, κουνάβια κτλ) κατά τις νυχτερινές ώρες. Παρακαλούμε πολύ, σας εφιστούμε το προσοχή, όταν δείτε την κατάλληλη σήμανση ή όταν  πλησιάζετε τα αυτά τα κλούβια. 

– Οι συνοδοί των ανηλίκων είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των ανηλίκων. Οι συνοδοί οφείλουν να παρευρίσκονται και να παραμένουν στο χώρο των δραστηριοτήτων εφιστώντας την προσοχή στους ανήλικους για την τήρηση του κανονισμού ασφαλείας. 

– Συμμετέχετε στις δραστηριότητες αυτόνομα: είστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά σας. 

Δεχόμαστε ευχαρίστως τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας για την βελτίωση των υπηρεσιών μας. 

Για τον σκοπό αυτό, εάν επιθυμείτε,  μπορείτε να συμπληρώσατε το ειδικό δελτίο που βρίσκεται στη διάθεσή σας στον χώρο υποδοχής. 

Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε την μαγεία της φύσης … Καλά να περάσετε!!!