ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΑΣ

Από το Area Synest δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι «ιδιοκτήτες» του, που δεν είναι άλλοι από τα ζώα που κατοικούν εδώ, στο φυσικό τους περιβάλλον.

Λίμνη με πάπιες και χηνόπαπιες

Σε μια μικρή γραφική λίμνη κατοικούν πάπιες και χηνόπαπιες που κολυμπούν ανέμελα. Ο επισκέπτης να παρατηρήσει τη συμπεριφορά των όμορφων αυτών πτηνών, να τις ταΐσει και να ταξιδέψει μαζί τους νοητά, διώχνοντας κάθε σκέψη και έγνοια που τον απασχολεί. Παρατηρούμε ακόμα νούφαρα, σπάνιες ίριδες νερού και άλλα υδρόβια φυτά που ζουν και ανθίζουν στη μικρή λίμνη που βρίσκεται κατηφορικά μετά την εκκλησία.

Το Κoυνελοχωριό και ο Βασιλιάς των χρωμάτων

Σε ένα τοπίο έντονης βλάστησης και δένδρων φιλοξενούνται διάφορα είδη κουνελιών που παίζουν στο δικό τους κουνελοχωριό, σε ένα χώρο μαγικό. Ο επισκέπτης μπορεί να καθίσει, να παρατηρήσει, να παίξει μαζί τους και να θαυμάσει από κοντά αυτά τα υπέροχα και τα παιχνιδιάρικα ζωάκια. Παρέα τους θα βρείτε τα παγόνια εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες με το άνοιγμα των πολύχρωμων ουρών τους, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές αλλά και… μοναδικές φωτογραφίες! Λαγούμια, λαξευμένα σπιτάκια και ξύλινες σκεπές συνθέτουν ένα υπέροχο θέαμα με κουνελάκια και παγωνιά να συμβιώνουν αρμονικά.

Η γωνιά των περιστεριών

Σε έναν καλαίσθητο και ιδιαίτερο περιστερώνα φιλοξενούνται διαφορετικές ράτσες περιστεριών, ανά τον κόσμο. Η καθεμιά, ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, που μαγεύουν με την παρουσία τους, τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

Το διάσημο Κοτοχωριό

Όταν η «Μαντάμ του Πεκίνου» συναντά την κυρία Lakenvelder για… ψιλή κουβέντα, από την παρέα δεν μπορεί να λείπει η Κότα Orpington αλλά και πολλές ακόμα ράτσες προερχόμενες από την Κίνα. Έντονα και ποικίλα χρώματα, διαφορετικά μεγέθη, μαγεύουν τον οποιοδήποτε επισκέπτη, που έχει τη δυνατότητα να τις παρατηρήσει στο δικό τους περιβάλλον.

Μένιος, ο γαϊδαράκος μας

Ο Μένιος είναι ένας καλόψυχος γάιδαρος. Ρωμαλέος, όμορφος και ευγενικός. Είναι περήφανος και φιλόξενος. Για αυτό όταν έχει επισκέπτες στο χώρο του, στο σπίτι του με χαρά τους υποδέχεται και τους ξεναγεί.

Περίπτερο των παπαγάλων

Κατηφορίζοντας στο περίπτερο της παλιάς Αθήνας, λίγο μετά το μικρό θερμοκήπιο, θα συναντήσετε τα πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα παπαγαλάκια μας. Αν δεν κοιμούνται στο σπίτι τους, την… τσαγιέρα, ο επισκέπτης θα έχει την τύχη να τα θαυμάσει ανενόχλητος!